Videowall huren

De videowalls van videowall-huren.nl zijn echte eyecathers voor uw evenement, beursstand, congress of bedrijfspresentatie. Videowalls nemen bijzonder weinig ruimte in beslag en kunnen een groot publiek bereiken. De video walls zijn op een statief of aan de wand te monteren, zodat uw publiek van grote afstand kan bereiken. De video walls van videowall-huren.nl worden samengesteld met ultra thin Full HD LED 46″ of 55″ Samsung schermen.

Alle 10 resultaten

Videowall verhuur

De videowalls van videowall-huren.nl zijn van professionele kwaliteit en uitgerust met de Full HD technologie. Onze videowall– en beeldschermen zijn bestemd voor zakelijke verhuur en uitermate geschikt voor o.a. AV video-weergave, presentatie voor groot publiek en bezoekers van beurzen.

Onze laatste Samsung videowall schermen UE55D en UE46D serie zijn voorzien van de nieuwste technieken. Verbeterde interne mediaplayer, WiFi direct, bezel corection en videowall input over Displayport, HDMI, DVI en VGA.

Videowall-huren.nl blijft continu opzoek naar verbetering in onze apparatuur en systemen. Wij bieden nu modulair videowall frame aan en Datapath Fx4 custom videowalls. Voor meer informatie, klik hier.

Videowalls direct uit voorraad leverbaar

De videowalls en beeldschermen van videowall-huren.nl worden door onze technische binnendienst met zorg verzameld, getest en klaargemaakt. Wilt u de producten zelf op te halen? Geen enkel probleem. Videowall-huren.nl verzorgt graag de gehele service en beschikken wij tevens over een eigen logistieke dienst die de videowalls op locatie turn-key komen opleveren.

Bekijk ons compilatiefilmpje van de opbouw van een Samsung videowall, uitgevoerd door het team van videowall-huren.nl.