Aansturing huren

U huurt beeldschermen en/of videowalls bij videowall-huren.nl om een beleving te creeren bij uw bezoekers, op een unieke manier uw informatie tonen, advertising of branding. Content speelt hier een grote rol in. Videowall-huren.nl adviseert u graag voor de beste oplossing.

Voor de aansturing van videowalls en beelschermen is in veel gevallen een PC of laptop nodig. Videowall-huren.nl heeft voor u een selectie gemaakt van apparatuur die uitermate geschikt is om één of meerder video walls of beeldschermen tegelijk aan te sturen. PC’s en laptops worden geleverd met Windows Pro, MS Office en een taal naar keuze.

Indien gewenst wordt door u aan te leveren software geinstalleerd en getest zodat de videowall werkend wordt opgeleverd.

Alle 4 resultaten

Welke aansturing heeft u nodig?

Voor een doorlopende presentatie wordt vaak externe apparatuur gebruikt, zoals een USB stick of externe drive. De aansturing voor videowalls en beeldschermen verloopt via de USB poort (voor continue presentaties). Voor Full HD of 4K video streaming is een PC of laptop nodig met voldoende geheugen en een krachtige processor. Videowall-huren.nl adviseert u graag vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie en/of een offerte voor een videowall met aansturing op maat.

https://www.youtube.com/channel/UCDWWOgkoy62480LkbqIi0zA