Videowall-huren.nl, uw AV partner!

Bij Videowall-huren.nl kunt u beeldschermen, videowalls en aansturing van de apparaten huren. Wij bieden een ruim assortiment aan LED schermen, 4K Ultra HD schermen, touchscreens, videowalls met mogelijkheid tot vloer- , wand- en trussmontage. Verhuur van A-merk apparatuur met 24/7 persoonlijke ondersteuning van onze AV experts.

Onze Videowall schermen maken de weergave van pc- of videobeelden op een groot oppervlak met een zeer hoge resolutie mogelijk. U kunt bij Allrent videowall schermen huren met Full HD mogelijkheid. Een TV / beeldscherm huren of grotere aantallen TV / beeldschermen huren vormt voor Videowall-huren.nl geen enkel probleem.

Zoekt u een partner die niet alleen uw wensen en behoefte op gebied van AV kan invullen, maar ook met u meedenkt over de beste aanpak van uw vraagstuk? Dan bent u bij Videowall-huren.nl aan het juiste adres.

Elke situatie is anders en wij realiseren altijd de beste oplossing voor uw situatie!

Videowalls

Een videowall naar wens samengesteld op maat heeft weinig ruimte nodig en kan toch opvallen op een drukke beurs of evenement. Een videowall is tevens een oplossing in situaties waarbij er weinig verduisteringsmogelijkheden zijn en een beamer geen uitkomst biedt. Onze videowalls zijn te plaatsen op statief of te monteren aan een bestaande wand.

Beeldschermen

Het grootste beeldscherm dat u op dit moment kunt huren is de Philips BDL9870EU Ultra HD 4K met een diagonaal van maar liefst 98″/ 249cm en heeft het formaat van een videowall. Beeldschermen kunt u huren v.a. 22″ / 56cm tot 98″ / 249cm.

Aansturing

Tevens kun u direct de benodigde aansturing voor uw videowall of beelscherm meebestellen. Laptops of computers zijn uitermate geschikt als aansturing om uw presentatie of video af te spelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie en/of een offerte voor een videowall op maat.